Arama
Arama Sonuçları
TOKİ’den Kastamonu'ya Ev Müjdesi! Aylık ”5.961 TL”
TOKİ tarafından yapılan ev alma kampanyası ile birlikte daha önce hiç ev almamış evi olmayanlara büyük bir kampanya geliyor. Kastamonu dahil 36 ilde hiç evi olmayanlara yeni TOKİ müjdesi açıklandı. Aylık 5.961 TL taksitle 2+1 alt gelir grubu ucuz konut projesi için adım atıldı...
Kastamonu’da hangi muhtar adayı kaç oy aldı? 1 aydır merak ediliyordu
31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından hangi parti ve hangi belediye başkan adayının kazandığına yoğunlaşan Kastamonu kamuoyunda kıran kırana geçen mahalle muhtarlığı yarışı kısmen de olsa geri planda kaldı. 
3, 2, 1 kaza!
Sık sık kazaların yaşanmasından ve otomobilleri yönlendirecek sinyalizasyon olmamasından kaynaklı 'Zulüm Kavşağı' olarak adlandırdığımız Olukbaşı Mevkii'nde yer alan bölge, yetkililerden hamle bekliyor.
Kastamonu'da namaz kıldığı sırada hayatını kaybetti
Kastamonu'da camide namaz kılan 74 yaşındaki Hacı Ahmet Güney, kalp krizi geçirmesi sonucu yaşamını yitirdi.
Kastamonu bunu da gördü!
Kastamonu'da muhtarın sosyal medya hesabı dolandırıcıların tuzağına düştü: Vatandaşlar mağdur!"
Bu kavşak ‘ECEL’ terleri döktürüyor!
Saraçlar Mahallesi'nde bölge halkının sıklıkla, sorunlarını dile getirdiği Kastamall AVM önündeki kavşakta önlemin ne zaman alınacağı merak konusu olurken, vatandaş bir kez daha isyan etti.
BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR
TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
Saraçlar'da kesilen elektriğin sebebi belli oldu!
Saraçlar Mahallesi'nde bakım çalışmaları dolayısıyla elektrik kesintisi yaşanıyor. Vatandaşlar elektirk kesintisinin neden yaşandığı ve elektriklerin ne zaman geleceğini merak ediyordu. İşte kesintinin nedeni...
Vidinlioğlu'ndan zulüm kavşağıyla ilgili açıklama: "Çok öncesinden belliydi"
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Saraçlar Mahallesi'nde bulunan ve 6 yolu birbirine bağlayan zulüm kavşağı ile ilgili açıklama geldi: " Oranın bir problem teşkil edeceği çok öncesinden belliydi."
Zulüm kavşağı!
Kastamonu şehir merkezinin son yıllarda en hızlı gelişen bölgeleri arasında yer alan Olukbaşı mevkii, bu hızlı gelişime yapısal olarak yeterince ayak uyduramıyor. Özellikle son 10 yılda art arda konut ve iş yerlerinin inşa edildiği bölgede içinden çıkılmaz hale gelen trafik sıkıntısı, Kastamall AVM'nin hizmete girmesi sonrası oluşan yoğunluk nedeniyle içinden çıkılmaz hale geldi.
Kastamonu'da 354 projenin değeri 63,4 milyar lira
Kamu kurum ve kuruluşlarınca 2023 yılında gerçekleştirilen yatırım ve faaliyetlerin değerlendirildiği 2023 yılı ikinci dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Avni Çakır başkanlığında gerçekleştirildi. Çakır, İlimizde devam eden 354 proje bulunuyor. Söz konusu projelerin parasal değeri ise 63 milyar 459 milyon 521 lira.”
Garaj alımları için belediyeden vatandaşa kolaylık
Kastamonu Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan ve bitme aşamasına gelen Saraçlar Mahallesi’ndeki Yaşam Alanı ve Kapalı Otopark projesinin tahsis başvuruları sürerken, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu da, konuyla ilgili açıklama yaptı. Fiyatların 300 bin liradan 250 bin liraya düşmesinin yanı sıra; alıcıların kafasında soru işareti oluşturan 25 yıllık tahsis konusu da rafa kalktı.
Kastamonu'da ücretsiz diyetisyen hizmeti
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü, Olukbaşı'nda bulunan Merkez 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nde Beslenme Danışmanlığı ve Diyet Polikliniği'nin hizmete başladığını duyurdu.
Kastamonu'da Kurban Bayramı süresince açık kalacak iş yerleri
Kastamonu'da Kurban Bayramı tatili süresince açık olacak iş yerlerinin listesini haberimizde, işte detaylar..
Kastamonu'da kiralık daireler cep yakıyor!
Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kastamonu'da da kiralık daire bulmak hem zorlaştı hem de fiyatlarında ciddi artışlar meydana geldi.
Motosikletle metrelerce sürüklendi
Dengesini kaybederek düştüğü motosiklet ile metrelerce sürüklenen sürücü yaralandı.
Belediyeden yoğun ‘su kesintisi’ mesaisi
Son günlerde ilimizde etkili olan şiddetli sağanak yağış, alt yapılara da zarar verdi. Geçtiğimiz yıl da şiddetli yağış sonrasında zarar gören ve yaklaşık 3 günde tekrar aktif hale getirilen Ilgaz İsale hattında meydana gelen göçük sonrası; 10 bölgede su kesintisi yaşanıyor.
Kastamonu Saraçlar Cami nerede? Saraçlar Cami'ne nasıl gidilir?
Saraçlar Cami'ne nasıl gidilir? Kastamonu Saraçlar Cami nerede? soruların cevapları haberimizde
Ocaktan çıkan yangın evi küle çeviriyordu
Olay; Saraçlar Mahallesi'nde bulunan iki katlı bir evde meydana geldi.
Kastamonu Olukbaşı Camii nerede? Olukbaşı Camii'ne nasıl gidilir?
Olukbaşı Camii'ne nasıl gidilir? Kastamonu Olukbaşı Camii nerede? soruların cevapları haberimizde
Raporu teslim etmeyenler asil hakkını kaybedecek
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü'ne asil olarak alımı yapılacak olan 'aşçı' asil adaylar, 19 Haziran 2023 mesai bitimine kadar sağlık raporunu elden teslim etmesi gerektiğini açıkladı.
Belediyenin garaj satın alım başvuruları başladı
Kastamonu Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda Saraçlar Mahallesi’nde yapımına başlanan Yaşam Alanı ve Kapalı Otopark projesinin satın alma başvuruları başladı.
Saraçlar'da kaza: 1 yaralı
Benzinlik önünde kamyon ve motor çarpıştı.
Saraçlar Mahallesi’nde eski eşinin evine kurşun yağdırdı: 1 yaralı
Kastamonu’da çocuğunu görmek için geldiği eski eşinin evine silahla defalarca ateş eden şahıs, eski kayınvalidesini yaraladı.